UtilajeBacau

Stiri UtilajeBacau
Stiri

SEMNAREA UNUI PARTENERIAT STRATEGIC ÎNTRE DUDIRENT ȘI LGMG

Suntem încântați să anunțăm semnarea unui parteneriat strategic între DudiRent și LGMG, producătorul de echipamente de ridicare de renume mondial. Prin acest parteneriat, DudiRent a devenit reprezentantul zonal LGMG pentru zona Bacău și București, oferind astfel clienților noștri acces la cele mai noi și mai avansate echipamente de ridicare de pe piață.

LGMG este un producător global de echipamente de ridicare cu o experiență vastă în industrie și o reputație excelentă pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Cu o gamă largă de produse, inclusiv nacele, platforme de lucru, scări mobile și alte echipamente de ridicare, LGMG este recunoscută ca fiind un lider mondial în domeniul său.

Prin acest parteneriat, DudiRent își consolidează poziția pe piața echipamentelor de construcții, oferind clienților noștri cele mai bune soluții pentru proiectele lor. În plus, ne bucurăm să putem oferi servicii de înaltă calitate și suport tehnic pentru toate echipamentele LGMG, asigurându-ne că clienții noștri sunt întotdeauna mulțumiți de experiența lor cu produsele noastre.

Suntem mândri să fim parte din rețeaua globală LGMG și suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii semnificative pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții pentru proiectele dvs. de construcții, nu ezitați să luați legătura cu noi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse LGMG.